Feest

De kievitslaar staat bekend om haar vergaderruimtes, maar het is ook de perfecte plek om levensfeesten te vieren. Een verjaardag met borrel,  een trouwerij met diner. de mogelijkheden zijn eindeloos. zo kunt u ook met mooi weer lekker buiten zitten, of er juist voor kiezen om op een frisse dag binnen te komen lunchen of borrelen. 

De Kievitslaar werken we met hart en ziel aan momenten om bij stil te staan. Zo kan een droevige gelegenheid toch een mooie dag worden, of voelt een groot feest knus en authentiek. We proberen goed te kunnen luisteren naar onze wensen van onze gasten, om hier een succes van te maken. Een persoonlijke benadering, gastvrijheid en flexibiliteit zijn voor ons en  gasten zeer belangrijk.  In samenspraak creëren we een unieke mogelijkheid voor elk gewenste feest voor u genodigden. 

Voor een hapje en een drankje kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden en arrangementen. Dit doen we vaak via persoonlijke gesprekken en anders via telefoon bespreekbaar maken indien er eventueel te weinig tijd is om nog iets te regelen.  Voor meer informatie mail naar info@kievitslaar.nl Vergaderen bij de Kievitslaar

Vergaderen rondom Breda! De kievitslaar is de vergader locatie van rondom Breda en omstreken. Bij ons vergadert u in rust en heeft u alle faciliteiten voor een teambuildingsbijeenkomst, presentatie of constructieve vergadering.  Aanvankelijk van de grootte van het gezelschap en uw wensen, hebben we op onze locatie bij de Kievitslaar verschillende vergaderaccommodaties die van alle gebruikersgemakken zijn voorzien.